gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Головному управлінні Держпраці у Луганській області обговорили основні правила безпеки під час роботи в зимовий період

23 листопада 2015

154718 листопада фахівці Головного управління Держпраці у Луганській області на ПрАТ «Линик» провели нараду щодо правил безпеки під час роботи в зимовий період.

Під час наради представники структурних підрозділів підприємства доповіли про виконання заходів щодо утеплення виробничих приміщень і устаткування нафтозаводу. Заходи виконані в повному обсязі.

Також у ході заходу були проведені позапланові інструктажі працівникам підприємства про необхідність своєчасної підготовки майданчиків перед цехами (установками), доріг, сходів, майданчиків для обслуговування устаткування і переходів в зимовий період. Необхідно своєчасно очищати їх від снігу, льоду і посипати піском. Не допускати наявність бурульок на сходах, майданчиках і переходах. Бурульки і кірки льоду, що утворюються на апаратурі, устаткуванні і дахах будівель повинні своєчасно віддалятися

Для запобігання травматизму проведені позапланові інструктажі з працівниками по правилах поведінки в особливих умовах, пересування по території підприємства в умовах снігопаду і ожеледі.

Довідка

ПрАТ “Лисичанська нафтова інвестиційна компанія” входить до складу групи компаній “ТНК-ВР Коммерс”, що виконує функцію корпоративного центру міжнародної нафтової групи “ТНК-ВР” в Україні.
ПрАТ “Лисичанська нафтова інвестиційна компанія” – основний переробний актив міжнародного холдингу “ТНК-ВР” в Україні. Підприємство вважається наймолодшим нафтопереробним заводом в країні і є єдиним в Україні виробником поліпропілену.
Основні види продукції: неетильований автомобільний бензин марок А-80, А-92, А-95, А-98; дизельне паливо; зимове дизельне паливо; паливо для реактивних двигунів марки ТС-1; мазут паливневий марки М-100; поліпропілен; газ вуглеводневий зріджений паливний для загального споживання; сірка комовая; дорожні і покрівельні бітуми.