gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Харківській обласній державній адміністрації підведено підсумки роботи з питань охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

07 червня 2019

У Харківській обласній державній адміністрації відбулася нарада, у якій взяв участь начальник Головного управління Держпраці у Харківській області Володимир Рожанський. Під час свого виступу посадовець  підкреслив, що Харківська область визначена пілотною щодо впровадження ризикоорієнтованого підходу у сфері охорони праці, та повідомив про виконання Головним управлінням Держпраці у Харківській області Розпорядження №989р «Про схвалення Концепції реформування системи управління охороною праці в Україні та затвердження плану заходів щодо її реалізації,  прозвітував про виконання заходів із відзначення Дня охорони праці в Харківській області у 2019 році під девізом “Безпечне та здорове майбутнє праці”.

Зокрема, було нагороджено переможців обласного конкурсу на звання «Кращий роботодавець року з охорони праці».

У номінації «Підприємства з чисельністю працюючих до 100 осіб» перемогу отримало ПАТ «Лозівський завод «Трактородеталь», друге місце – Харківське державне дослідне протезне підприємство. У номінації «Підприємства з чисельністю від 100 до 1000 осіб» перемогло ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Хартрон-аркос» ЛТД,  друге місце посіло ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Старк». У номінації від 1000 працюючих перемогла Зміївська теплоелектростанція ПАТ «Центренерго», другу сходинку поділили між собою два підприємства: ДП «Ізюмський приладобудівний завод» та ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров’я». Для перемоги, головною умовою була відсутність виробничого травматизму та профзахворювань.