gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Хмельницькому інспектори праці проінформували працівників Центрального продуктового ринку про вимоги законодавства про працю

07 червня 2019

Головні державні інспектори відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Хмельницькій області провели інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо додержання вимог трудового законодавства та відповідальності за використання незадекларованої праці у торгових точках Центрального продуктового ринку м. Хмельницького.

Посадовці  пройшли територією ринку, привертаючи увагу відвідувачів до питання легалізації зайнятості населення. Вони спілкувалися з громадянами, продавцями  кіосків, магазинів, торгових точок у павільйонах закликаючи їх відповідально ставитися до свого майбутнього, адже отримуючи заробітну плату «в конверті», працівники втрачають не тільки соціальні гарантії сьогодні, а й позбавляють себе гідної пенсії в майбутньому. Роботодавцям наголосили на відповідальності за використання незадекларованої праці та порушення законодавства про працю.