gov.ua Державні сайти України
Пошук

Посадові особи ГУ Держпраці в Одеській області взяли участь у Всеукраїнській нараді в ПАТ «Укртелеком»

04 червня 2019

Посадові особи Головного управління Держпраці в Одеській області — заступник начальника Головного управління Ігор Булгаков і начальник відділу нагляду на транспорті та зв’язку Ігор Прус взяли участь  у Всеукраїнській відео-нараді з підбиття підсумків виконання заходів з нагоди Дня охорони праці, яка нещодавно відбулась в студії ПАТ «Укртелеком». Організаторами заходу була Професійна спілка працівників зв’язку України разом з соціальними партнерами.

У нараді також взяли участь керівники Федерації профспілок України, НКРЗІ, Держспецзв’язку, Міністерства інфраструктури України, підприємств, установ та організацій галузі, операторів мобільного зв’язку, керівники філій ПАТ «Укртелеком», дирекцій АТ «Укрпошта», філій та підприємств Концерну РРТ, обласних вузлів спеціального зв’язку. Українського державного центру радіочастот, керівники служб охорони праці, голови профспілкових організацій підприємств галузі.

Під час відео-наради представники вищезгаданих організацій та підприємств повідомили про виконання заходів до Всесвітнього Дня охорони праці, підкресливши, що заходи розроблено не лише до цієї дати, а й до подальшого виконання, що дасть можливість зменшити кількість випадків травматизму та аварій на виробництві.