gov.ua Державні сайти України
Пошук

Одещина: працівникам ПП «Аккерман Зернопром» роз’яснено вимоги охорони праці

27 травня 2019

Фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області взяли активну участь у проведенні семінару-наради у ПП «Аккерман Зернопром» у м. Білгороді-Дністровському Одеської області.

Також  у заході взяли участь керівництво та працівники підприємства.

Головний державний інспектор Юрій Нирян ознайомив присутніх з станом та основними причинами виробничого травматизму в агропромисловому комплексі в 2018 році, з вимогами Порядку отримання дозволів на роботи та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки відповідно до постанови КМУ № 1107 від 26.10.2011 із змінами.

Також представник Головного управління звернув увагу присутніх на вимоги Типового положення про службу охорони праці та Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці тощо.

Під час семінару-наради були розглянуті питання аналізу стану охорони праці в ПП «Аккерман Зернопром» протягом 2018 року та 4 місяців 2019 року, обов’язків та відповідальності за дотримання нормативно-правових актів про охорону праці, щодо навчання та перевірки знань з питань охорони праці, розробки інструкцій та ін..

Учасники семінару-наради прийняли відповідне рішення.