gov.ua Державні сайти України
Пошук

Волинь: Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни “Основи охорони праці”

20 травня 2019

В рамках проведення Всесвітнього дня охорони праці начальник Волинського Управління Держпраці Ростислав Стасько, заступник начальника Ігор Кузьмінський та начальник відділу нагляду в АПК та СКС Вячеслав Савенко взяли участь у роботі організаційного комітету ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Основи охорони праці”, яка проходила на Волині.

Подібний захід відбувається у Луцькому національному технічному університеті уже третій рік поспіль і заохочує позмагатися у першості студентів зі всіх куточків України. У цьогорічному науковому змаганні  взяли участь 128 студентів із 49 закладів вищої освіти України.

Студентство змагалося у вправності розв’язувати тести, задачі та кросворди, також для учасників олімпіади було організовано пізнавально-екскурсійну програму.

Ректор Луцького НТУ Петро Савчук привітав учасників та переможців Олімпіади із досягненнями та зазначив, що охорона праці – це важливий освітній напрям, який варто розвивати спільними зусиллями із талановитими студентами та досвідченими науковцями.

Своєю чергою із вітальним словом виступив  заступник начальника управління Держпраці Ігор Кузьмінський: «Мені дуже приємно брати участь в заході, де є стільки бажаючих здобути і поглибити свої знання з охорони праці. Хочу подякувати адміністрації за те, що займаєтеся такою хорошою справою, переживаєте за неї та студентів. Також хочу привітати конкурсантів, адже ви наша надія та надія України».

Переможці олімпіади отримали дипломи, учасники грамоти та подяки в різних номінаціях. На завершення олімпіади відзначено високий рівень підготовки та проведення олімпіади на базі Луцького НТУ.