gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Полтавщині дбають про профілактику виробничого травматизму під час проведення весняно-польових робіт

20 травня 2019

У системі заходів профілактики травматизму особливе місце належить навчанню та інструктажу працівників безпечних прийомів праці. Так, посадові особи відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Полтавській області  провели семінар для працівників ТОВ «Агрофірма «Перше Травня».

У селі Кунцево Новосанжарського району начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління Василь Шумейко провів зустріч колективом агрофірми, під час якої зосередив увагу присутніх на основних аспектах  профілактики  виробничого травматизму під час проведення весняно-польових робіт, організації режиму роботи та відпочинку працівників.

До уваги адміністрації та працівників ТОВ «Агрофірма «Перше Травня» довели  нові Правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві, дія яких поширюються на всіх юридичних та фізичних осіб, що провадять діяльність у сільському господарстві та відповідно до законодавства використовують найману працю, а також  – на працівників, котрі працюють у сільськогосподарському виробництві.

Наприкінці зустрічі інспектор звернув увагу присутніх  на важливість дотримання норм та правил з охорони праці та закликав бути свідомими й берегти своє життя та життя інших людей.