gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Чернігові команди професійно-технічних закладів виборювали звання найвеселіших та найкмітливіших

16 травня 2019

У рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці у Чернігові відбувся щорічний конкурс-вікторина з охорони праці серед команд професійно-технічних навчальних закладів міста, який традиційно проводиться за ініціативою Управління Держпраці у Чернігівській області.

Цього року в конкурсі взяли участь три команди, які добре підготувались до найбільш очікуваного заходу до Дня охорони праці: Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування, Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту та Чернігівського професійного будівельного ліцею.

Виступи команд оцінювало журі, до складу якого увійшли представники Управління Держпраці у Чернігівській області, Чернігівського експертно-технічного центру Держпраці, Федерації профспілкових організацій Чернігівській області, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації та ПАТ «Чернігівгаз».

Уболівальники – вчителі та студенти – як завжди, щиро підтримували команди своїх закладів, створюючи атмосферу свята і змагального азарту у глядацькій залі.

За рішенням журі цьогорічним володарем кубку переможця стала команда Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.

За словами членів журі, головна мета цього конкурсу – зацікавити учнівську молодь нагальними проблемами у сфері охорони праці, сформувати правильне уявлення вимог безпечного виконання робіт у будь-якій галузі виробництва, у тому числі й тих, які опановують члени команд-учасниць, набути базових навичок охорони праці та промислової безпеки для майбутньої професійної діяльності.

За підсумками заходу команди отримали подарунки та подяки від організаторів.