gov.ua Державні сайти України
Пошук

Спеціалісти Рівненського управління Держпраці надали консультації щодо виконання робіт підвищеної небезпеки

14 листопада 2015

index12 листопада спеціалісти Управління Держпраці у Рівненській області провили інформаційно-консультативний семінар з працівниками ТзОВ “Колор С.І.М.” щодо організації безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки під час експлуатації виробництва лакофарбної продукції.

Під час семінару обговорили питання  дотримання вимог до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин, безпеки при експлуатації виробництва лакофарбної продукції, виконанню газонебезпечних робіт, проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, проходження медоглядів працівників, забезпечення засобами індивідуального захисту.

Також у ході заходу обговорили питання особливості застосування та порядок використання засобів індивідуального захисту, обладнання та пристосувань.

Довідка

ТзОВ “Колор С.І.М.” – підприємство, яке спеціалізується на виробництві лаків і фарб, а також надання послуг у цій сфері: матеріали для розмітки доріг і аєропортів, розчинники для фарб дорожньої розмітки, світлоповертаючі скляні мікокульки, промислові покриття, авторемонтні матеріали, автоемалі, автолаки.

Відмінною особливістю аварій на об’єктах підвищеної небезпеки під час експлуатації виробництв лакофарбної продукції з викидом небезпечних хімічних речовин є те, що при високих концентраціях хімічних речовин ураження працівників може відбуватися в короткі терміни.