gov.ua Державні сайти України
Пошук

Всесвітній день охорони праці у Полтавській області

25 квітня 2019

Всесвітній день охорони праці в Управлінні Держпраці у Полтавській області відзначили всім колективом у колі людей, які своє життя присвятили охороні праці. Вже стало щорічною традицією збиратися у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді на урочистому концерті, присвяченому Дню охорони праці.

Під час зустрічі наглядовці згадували історію, говорили про здобутки та плани на майбутнє. За роки свого існування система охорони праці пережила не одну реорганізацію. Змінювались назви, але сталими лишались пріоритети. За цей час виробничий травматизм у регіоні вдалося знизити майже вдесятеро. “За цими здобутками клопітка праця всього колективу, тих, хто працює сьогодні, і тих, хто вже пішов на заслужений відпочинок”, – підкреслив у своєму виступі начальник Управління Сергій ЩЕРБАК.

Керівник побажав усім присутнім вдачі, добробуту, затишку в домівках, здійснення усіх мрій та нових звершень у роботі.

До цих побажань приєднались й Голова Громадської ради при Управлінні Держпраці у Полтавській області Микола Шунін та перший керівник Управління Герман Тещін.

Також, на концерт, присвячений Дню охорони праці, завітали соціальні партнери, керівники підприємств та фахівці з охорони праці, друзі. Почесними грамотами Управління Держпраці, Полтавської обласної державної адміністрації та міської ради було відзначено кращих працівників Управління та керівників провідних підприємств області.

А вихованці обласного центру естетичного виховання учнівської молоді порадували наглядовців своїми виступами.