gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Харкові відбулось вшанування пам’яті та покладання квітів до меморіалу загиблих у авіакатастрофі

24 квітня 2019

24 квітня, з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, відбулося вшанування пам’яті та покладання квітів до меморіалу загиблих у авіакатастрофі, розташованого на території Харківського державного авіаційного виробничого підприємства.

Ініціатором цього заходу стало Головне управління Держпраці у Харківській області. У церемонії покладання квітів взяли участь начальник ГУ Держпраці Володимир Рожанський, заступник начальника Олена Петренко, начальник управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Дмитро Гринь, начальник управління з питань праці Марина Кочукова, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області Олександр Буланий, заступник Голови об’єднання профспілок Харківської області Сергій Волков, головний інженер Харківського державного авіаційного виробничого підприємства Валерій Алейніков, начальники відділів та фахівці Головного управління Держпраці у Харківській області.

Катастрофа сталася 23-го грудня 2002 року неподалік від іранського міста Ісфахан. На борту літака АН 140 перебувало 44 людини – в тому числі 25 працівників Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, всі вони загинули.