gov.ua Державні сайти України
Пошук

Культуру безпеки “Рівнеобленерго” виховує в дітей інтерактивними заняттями

23 квітня 2019

У рамках відзначення Міжнародного дня охорони праці підприємства Рівненщини активно проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи. Більшість відходить від формального подання інформації та проявляє креативність. Наприклад, в «Рівнеобленерго» переконані, що творчі методи допомагають краще засвоїти знання. Особливо, якщо це стосується дітей.

Інтерактивні заняття з демонтрацією мультфільмів, слайдів, іграми та численними запитаннями та відповідями у ЗОШ № 3 Володимирця провели головний інженер Володимирецького РЕМ Денис Куц та інженер ВТГ Вікторія Герман.
Нагадав ліцеїстам с. Великі Межирічі про те, як поводитися у випадку обриву ліній електропередачі, виходу з ладу електроприладів, в охоронній зоні електричних мереж та поблизу енергетичних об’єктів інженер Корецького РЕМ Олег Мартинюк.

Загалом від початку року фахівці «Рівнеобленерго» провели 14 уроків з електробезпеки.

Під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці» організовано й навчання в Дубровицькому центрі позашкільної освіти з директорами загальноосвітніх закладів району, заступниками з господарської роботи, завідуючими дошкільних закладів та працівниками управління освіти району.