gov.ua Державні сайти України
Пошук

В Одеській області триває операція «МІГРАНТ»

04 квітня 2019

У рамках цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «МІГРАНТ» спільно з співробітниками Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області та підрозділами ГУНП в Одеській області посадовими особами Головного управління Держпраці в Одеській області було проведено позаплановий захід державного контролю за додержанням законодавства про працю у формі інспекційного відвідування підприємства ТОВ «І*****А», яке здійснює будівництво АЗС на трасі «Київ-Одеса».

За результатами спільних заходів було зафіксовано близько 12 осіб іноземців за зовнішніми ознаками, які здійснювали роботи по будівництву зазначеної АЗС. Побачивши перевіряючих, працівники кинулись тікати, порушуючи вимоги безпеки та правил дорожнього руху.

Наразі Головним управлінням проводяться відповідні організаційні заходи щодо встановлення фактів фактичного допуску працівників до роботи без оформлення трудового договору (контракту).

З метою проведення об’єктивного та неупередженого заходу державного контролю, суб’єкту господарської діяльності винесено вимогу про надання всіх необхідних документів.