gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Чернігові проходить тренінг з ефективної комунікації для інспекторів праці

28 березня 2019

У рамках проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці» 27-28 березня у місті Чернігові проводиться тренінг з технік ефективних комунікацій для інспекторів праці Управління Держпраці у Чернігівській області та Управління Держпраці у Сумській області.

У заході бере участь директор Департаменту з питань праці Державної служби України з питань праці Ігор Дегнера.

Тренінг проводять заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів Управління з питань праці ГУ Держпраці у Харківській області Світлана Капуста та тренер від Проекту ЄС-МОП Віталій Бєлов.

У ході роботи учасники відпрацьовують техніки ефективного спілкування з роботодавцями та працівниками під час проведення інспекційних відвідувань, аналізують типові конфліктні та стресові ситуації, засоби комунікативної маніпуляції та впливу на інспекторів, з якими доводиться зустрічатися у професійній діяльності.

Окрім безпосереднього опрацювання програми тренінгу, інспектори мають змогу обмінятися з колегами і тренерами досвідом, практичними напрацюваннями.