gov.ua Державні сайти України
Пошук

Привітання з Днем соціального працівника

31 жовтня 2015

Шановні колеги, працівники соціальної сфери!

фотоЩиро вітаю Вас з професійним святом!

Щорічно, у першу неділю листопада, Україна відзначає День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту українців.

Ваше самовіддане служіння обранній справі, доброта, милосердя, чуйність та щедрість душі винагороджуються вдячністю й повагою мільйонів українців, яким Ви несете розраду, тепло, допомагаєте долати життєві труднощі і негаразди, вселяєте у серця віру й надію, впевність у завтрашньому дні.

Сьогодні на Ваші плечі лягла додаткова відповідальність – турбота про тисячі переселенців, які потребують захисту, про українських героїв – воїнів АТО. Ви гідно та з почуттям глибокого патріотизму виконуєте свій обов’язок перед Україною.

Шановні працівники соціальної сфери, бажаю Вам витримки у нелегкій роботі, поваги та вдячності, невичерпної енергії та наснаги у професійній діяльності. Нехай Ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло й надалі служить людям, а свято буде черговим нагадуванням для кожного українця про Вашу причетність до великої справи соціального захисту людини.

З повагою

Голова Держпраці Роман Чернега

.