gov.ua Державні сайти України
Пошук

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2019»: Луганщина визначила переможців відбіркового етапу конкурсу

01 березня 2019

Головне управління Держпраці у Луганській області провело перший регіональний етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Юні митці Луганщини не по-дитячому серйозно зацікавлені проблематикою безпеки працюючих, про що свідчить те, що з кожним роком кількість конкурсних робіт зростає. Цього року на розгляд журі надійшло більше 300 малюнків з усіх куточків Луганщини.

До складу журі увійшли: перший заступник начальника Головного управління Держпраці у Луганській області, керівники структурних підрозділів Головного управління, заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області та голова Лисичанської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості. Цього року відбір переможців був надзвичайно складним, адже в кожній з трьох вікових груп, у яких потрібно було відібрати по три найкращі малюнки, було представлено багато цікавих робіт. Під час визначення переможців конкурсу, члени журі враховували низку критеріїв, основними з яких були: відповідність малюнків тематиці конкурсу, самостійність виконання роботи та оригінальність ідеї.

За результатами роботи журі переможцями регіонального етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» -2019 у Луганській області визнано:

  • у першій віковій категорії (автори від 6 до 10 років):

І місце – Сафонова Анжеліка, с. Михайлюки, Новоайдарського р-ну, 10 років;

ІІ місце – Ал-Зухайрі Назар Адель Фарук, м. Лисичанськ, 7 років;

ІІІ місце – Шишанова Маргарита, с. Бахмутівка, Новоайдарського р-ну, 9 років;

  • у другій віковій категорії (автори від 11 до 14 років):

І місце – Маслєнкова Дар’я, м. Лисичанськ, 14 років;

ІІ місце – Буданова Ганна, м. Привілля, 12 років;

ІІІ місце – Матвієвська Яна, с. Стара Краснянка, Кремінського р-ну, 11 років;

  • у третій віковій категорії (автори від 15 до 18 років):

І місце – Свистунов Андрій, м. Лисичанськ, 17 років;

ІІ місце – Набока Денис, м. Лисичанськ, 15 років;

ІІІ місце – Тесленко Дар’я, м. Гірське, 17 років.

Малюнки переможців надіслано до ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» (м. Київ) для участі у фіналі Всеукраїнського конкурсу, який пройде у березні-квітні 2019 року.

Головне управління Держпраці у Луганській області вітає переможців та висловлює щиру подяку всім учасникам конкурсу, їх батькам та художнім керівникам за проявлену ініціативність, творчу енергію та небайдужість до питань охорони праці та промислової безпеки!