gov.ua Державні сайти України
Пошук

Проект ЄС-МОП у Миколаєві: тренінг з технік ефективних комунікацій для подолання незадекларованої праці

28 лютого 2019

Встановлення зв’язку між опонентами та забезпечення розуміння інформації, що є предметом обміну,  а також встановлення однакового підходу  та застосування  ефективних факторів комунікацій  в процесі проведення відвідувань та  інспекційних відвідувань.  Зазначені та інші теми підіймалися на обговорення  під час тренінгу, що відбувся у Миколаєві для інспекторів праці управління Держпраці у Миколаївської області.

Захід організовано Держпраці в рамках Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці».

Тренери заходу: посадові особи Головного управління Держпраці у Дніпропетровської області Сергій Бланк,  Іван Лазарєв, представник від Проекту ЄС-МОП Віталій Бєлов.

В процесі тренінгу використовувалося моделювання реальних ситуацій, вправи, групові дискусії, аналіз ситуацій, індивідуальні завдання, рольові ігри.

Інспектори праці  управління Держпраці у Миколаївської області ознайомилися з правилами та етапами комунікації, взяли активну участь у практиках щодо встановлення ефективної комунікації з роботодавцями та працівниками під час проведення інспекційних відвідувань.

Набуті знання допоможуть посадовим особам ефективніше проводити інспекційні відвідування  та боротися з нелегальною зайнятістю на території області.