gov.ua Державні сайти України
Пошук

В Очаківській центральній районній лікарні обговорено ситуацію щодо проведення медичних оглядів працівників підприємств району

28 лютого 2019

Наша з вами робота направлена на збереження здоров’я населення району, зокрема працездатного. Організація та проведення попередніх та періодичних медичних оглядів для працівників є тим методом, завдяки якому ми стаємо на заваді виникнення захворювань, нещасних випадків серед працівників підприємств, установ та організацій району. Саме на зазначеному  наголосив Вадим Хорошев, головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці управління Держпраці у Миколаївській області, під час зустрічі з головним лікарем та членами комісії з проведення медоглядів  Очаківської центральної районної лікарні.

Вадим Хорошев визначив  функції покладені на Держпраці у здійснені нагляду (контролю) у сфері гігієни праці, організації проведення попередніх та періодичних медичних оглядів. Присутнім було наголошено, що лікувально-профілактичний заклад має здійснювати медичні огляди працівників лише за поіменними списками, погодженими в управлінні Держпраці у Миколаївській області.

Звертаючи увагу на дані заключних медичних актів професійних медичних оглядів, лікарям було зауважено на обов’язковості відображення виконання у документі оздоровчих заходів за результатами медогляду попереднього року.

Серед іншого, фахівець Управління торкнувся питань своєчасної організації та проведення медоглядів працівників безпосередньо самої лікарні.