gov.ua Державні сайти України
Пошук

Працівникам ТОВ «Комбінат баранкових виробів» надано консультативну допомогу

28 лютого 2019

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області провели з керівним складом і працівниками Товариства з обмеженою відповідальністю «Комбінат баранкових виробів» (м. Ватутіне) нараду і надали консультації з актуальних питань охорони праці та профілактики виробничого травматизму.

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС (агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері) Управління Василь Штанько висвітлив питання безпечної експлуатації транспортних засобів суб’єктом господарювання та дотримання вимог охорони праці під час організації і виконання робіт на висоті. У виступі фахівець наголосив на необхідності встановлення контролю з боку посадових осіб товариства в частині дотримання працівниками вимог Правил дорожнього руху України під час експлуатації транспортних засобів. Акцентував увагу на важливості проведення виробничих навчань та інструктажів з охорони праці, створення належних санітарно-гігієнічних умов для працівників товариства.

Головний державний інспектор Управління Микола Васенін наголосив на дотриманні вимог Правил охорони праці на підприємстві, а саме на безпечному виконанні робіт з електроінструментом, переносними світильниками, електрозварювальним устаткування відповідно до вимог «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».

Працівникам товариства надано роз’яснення з питань безпечної експлуатації обладнання холодильних установок. Головний державний інспектор Управління Володимир Козій у виступі детально зупинився на питаннях ведення газонебезпечних робіт, безпечної експлуатації товариством системи газопостачання та мереж водопостачання та водовідведення. Фахівець окреслив основні вимоги під час експлуатації виробничого обладнання, звернув увагу на необхідність проведення навчання з питань охорони праці для працівників, особливо тих, які залучені до робіт підвищеної небезпеки.

На прохання працівників товариства фахівцями Управління проведено роз’яснювальну роботу і надано персональні консультації у межах повноважень.