gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2019»

26 лютого 2019

У державному підприємстві «Славутське лісове господарство» організовано в четвертий раз конкурс малюнків серед дітей працівників підприємства та учнівських лісництв за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме безпечного ведення робіт у лісовому господарстві.

На конкурс були подані  малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами. Журі оцінило та відібрало кращі роботи, але відзначило подарунками всіх учасників конкурсу. Батьки та діти із задоволенням поспілкувались на теми безпечної праці та пожежної безпеки у неформальній творчій богемній обстановці.  Переможцями конкурсу визначені малюнки наступних дітей: Білецької Анастасії, Верцехи Богдани, Остапчука Максима, Бершеди Сергія, Климчуків Марії та Владислави, Ткачук Вікторії, Бережного Мирослава, Коломієць Вікторії, Прус Діани, Совік Анастасії, Гибалюк Вікторії.

Охорона праці – це естетика, краса, молодість і повнота життя. Діти підказали батькам думати, працювати і бути в безпеці. В цьому є сенс життя.

Для визначення переможців наступного етапу конкурсу дитячі роботи наших учасників передано Управлінню Держпраці у Хмельницькій області.