gov.ua Державні сайти України
Пошук

Під час тренінгу інспектори з питань праці Волинської та Рівненської областей ознайомилися з навиками ефективної взаємодії

25 лютого 2019

У Луцьку проведено тренінг з технік ефективних комунікацій для подолання незадекларованої праці для головних державних інспекторів Управлінь Держпраці у Волинській та Рівненській областях.

Захід проведено в рамках Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці».

Під час тренінгу інспекторський склад Волинської та Рівненської областей ознайомилися з навиками ефективної взаємодії та з правилами та етапами комунікації. Прослухали лекцію на тему «Робота з конфліктами», зокрема виділивши рівні конфлікту: комунікативний, юридичний, силовий, особистий, часовий.

Тренінг проводили заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Головного управління Держпраці у Київській області Анна Дмитренко та головний державний інспектор Київського управління Олександр Салівон. Тренер від Проекту ЄС-МОП Віталій Бєлов.