gov.ua Державні сайти України
Пошук

Удосконалення системи управління охороною праці на підприємстві з виробництва олії

21 лютого 2019

Інспекторським складом відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Харківській області був проведений семінар з працівниками підприємства ТОВ «АГРОСИНЕНЕРГІЯ» на тему: «Безпечне виконання технологічних процесів під час виробництва олії».

Фахівцями відділу було вказано на першочергові завдання у роботі фахівців підприємства з охорони праці, зокрема, це – питання охорони праці, попередження виробничого травматизму та формування культури охорони праці. Проаналізували актуальні зміни, що відбулися у нормативно-правовій базі з охорони праці. Було обговорено питання нових підходів щодо удосконалення системи управління охороною праці на підприємстві.

Для виконання технологічних процесів під час виробництва олії допускаються працівники, які пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, пройшли медичні огляди під час прийняття на роботу та протягом трудової діяльності та які забезпечені спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту (ЗІЗ) відповідно до вимог Положення № 53 від 24.03.2008 «Про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту».