gov.ua Державні сайти України
Пошук

Луганщина: заступник начальника ГУ Держпраці взяв участь у нараді Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області

15 лютого 2019

Заступник начальника Головного управління Держпраці у Луганській області взяв участь у нараді Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області з представниками головних управлінь Державної фіскальної та виконавчої служб області. На нараді розглядалось питання забезпечення наповнення бюджету за рахунок сплати обов’язкових платежів (внесків) та погашення заборгованості з єдиного соціального внеску.

Під час наради обговорювались питання щодо результатів виконання планових показників надходжень до бюджету на січень та лютий поточного року. Так, за даними УПФУ в Луганській області, план січня виконано на 104%, а виконання доведених показників лютого очікується на рівні 100%.

Також розглядалося й питання погашення заборгованості не тільки по юридичних особах, а і фізичних особах-підприємцях, представників було поінформовано про поточну ситуацію зі сплати єдиного внеску та інші існуючі проблеми із погашення заборгованості.

За результатами обговорення інформацію взято до відома та наголошено на продовженні роботи щодо погашення заборгованості по страхових внесках, оскільки їх несплата роботодавцями позбавляє працівників страхового стажу, права на отримання пенсійних та інших соціальних виплат.