gov.ua Державні сайти України
Пошук

Луганщина: за участю ГУ Держпраці відбулась колегія щодо підсумків роботи ПФУ

07 лютого 2019

07 лютого 2019 року у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулась колегія з питання підведення підсумків роботи за 2018 рік.

На колегії були присутні: голова правління Пенсійного фонду України Є. Капінус та члени колегії – заступник голови Луганської обласної державної адміністрації О. Лішик, начальник Головного управління ПФУ в Луганській області О. Шарунова, заступник начальника ГУ Держпраці у Луганській області Д. Рисухін та інші.

У ході вступного слова О. Лішик наголосила, що незважаючи на дію мораторію в області всі соціальні партнери співпрацюють у вирішенні нагальної проблеми з питань легалізації неформальної зайнятості та детінізації заробітної плати, за рахунок чого є можливість наповнення коштами бюджетів усіх рівнів та отримання необхідних відрахувань єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування.

Є. Капінус у своєму виступі також акцентував увагу на цьому проблемному питанні та наголосив на необхідності продовження співпраці, особливо у частині проведення й надалі роз’яснювальної роботи із всіма верствами населення, а також забезпечення реалізації заходів та повноважень, наданих чинним законодавством з метою наповнення бюджету Пенсійного фонду України.