gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Кіровоградщині ведеться активна робота щодо популяризації конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці – очима дітей»

07 лютого 2019

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області у районах та містах проводиться активна роз’яснювальна робота щодо організації серед молоді та популяризації конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці – очима дітей».

Зокрема, у відділі освіти, молоді та спорту  Світловодської райдержадміністрації пройшла нарада з питань проведення в районі  першого етапу VIІІ обласного Конкурсу. Члени оргкомітету – начальник відділу Сергій Скопич, головний державний інспектор відділу  нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв‘язку  Управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Шумейко, страховий експерт з охорони праці Світловодського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування Сергій Якименко ознайомились з малюнками, які уже надійшли, відібрали кращі, визначили навчальні заклади, які ще не надіслали малюнки,  надали рекомендації щодо оформлення  робіт.

На рівні м. Світловодська, методист з охорони та безпеки праці методичного кабінету управління освіти  Олександр Дуров, а також Анатолій Шумейко та Сергій Якименко крім того, що відібрали кращі дитячі художні роботи поспілкувалися з учасниками конкурсу та їх викладачами. Відзначено, що усі дитячі малюнки оригінальні з цікавою інтерпретацією проблем у сфері охорони праці, виконані на високому рівні.

Кращі авторські роботи конкурсантів надсилаються до Управління Держпраці у Кіровоградській області для підбиття підсумків обласним складом журі конкурсу.