gov.ua Державні сайти України
Пошук

Головним управлінням Держпраці у Херсонській області розпочато перевірку мережі аптек «Крок»

06 лютого 2019

Комісією Головного управління Держпраці у Херсонській області, під головуванням начальника Головного управління Віталія Берлима, розпочато перевірку дотримання вимог законодавства з питань праці та гігієни праці в мережі аптек «Крок», яка триватиме з 5 по 18 лютого 2019 року.

Фахівці Головного управління перевірять функціонування системи управління охороною праці, організацію безпечної роботи посудин, що працюють під тиском, систем газопостачання, своєчасність та якість проведення медичних оглядів працівників.

Крім того, головним державним інспектором відділу експертизи умов праці буде перевірено додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства про зайнятість населення та працевлаштування осіб з інвалідністю.

«У місті Херсон налічується 20 підрозділів мережі аптек «Крок». Інспекторами Головного управління Держпраці у Херсонській області буде проведено перевірку в усіх підрозділах, аби переконатись, що в них створені усі умови для безпечної праці працівників», – зазначив Віталій Берлим.