gov.ua Державні сайти України
Пошук

Технічне навчання інспекторського складу ГУ Держпраці у Харківській області

29 січня 2019

Згідно з протокольним рішенням апаратної наради Головного управління Держпраці у Харківській області від 28 січня 2019р. та графіком технічного навчання інспекторського складу, затвердженого 29 січня 2019 р., у відділі нагляду в АПК та СКС головним  державним інспектором Михайлом Сіренко було проведено навчання на тему «Правила охорони праці для працівників театрів і концертних залів», а також ознайомлено інспекторський склад з новим покажчиком НПАОП від 09 січня 2019р.

Протягом жвавого обговорення теми було наголошено на актуальності перевірок театрів, концертних залів та інших  подібних суб’єктів господарювання у зв’язку з відкриттям театрального та концертного сезону.

Особливу увагу було звернено на Правила техніки безпеки і виробничої санітарії в циркових приміщеннях (НПАОП 92.34-1.02-74)

Також протягом обговорення було підкреслено необхідність посилити безпеку глядачів та співробітників під час відвідування театрів у період погіршення  погодних умов, таких як снігові заноси, ожеледиця та намерзання льоду на поверхнях.

Інспектор звернув увагу на додержання правил зберігання декорацій, інвентарю та інших матеріалів у спеціально відведених для цього приміщеннях, складах та майданчиках, що обумовлено в інструкціях закладів культури.