gov.ua Державні сайти України
Пошук

Управління Держпраці у Кіровоградській області та Головне управління Держспоживслужби підписали Меморандум про співробітництво

25 січня 2019

Під час міжвідомчої наради, в якій взяли участь начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожний та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в області Ігор Бойчук обговорено шляхи активізації роботи із легалізації зайнятості та заробітної плати.

Учасники наради обговорили актуальні напрями поліпшення співпраці щодо обміну інформацією. Зокрема вирішено, що Головне управління Держпродспоживслужби повідомлятиме Управління Держпраці про встановлені у ході здійснення контрольних повноважень факти, що мають ознаки порушення законодавства про працю для оперативного опрацювання, інформацію, необхідну для проведення аналізу рівнів ризику незадекларованої праці суб’єктами господарювання.

Керівники також домовились про співпрацю та обмін інформацією під час здійснення заходів державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції, а також проведення спільних заходів та перевірок виробників та постачальників продукції в межах сфери відповідальності.

Сергій Подорожний та Ігор Бойчук підписали Меморандум про співробітництво з активізації роботи по легалізації зайнятості та заробітної плати між Управлінням Держпраці та Головним управлінням Держпродспоживслужби.