gov.ua Державні сайти України
Пошук

Вінниччина: підписано угоду про співпрацю із Держпродспоживслужбою

24 січня 2019

24 січня 2019 року у Вінницькій обласній державній адміністрації відбулось підписання Угоди про співробітництво між Управлінням Держпраці у Вінницькій області та Головним управлінням Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Сторони домовились координувати свою діяльність та сприяти одна одній у реалізації повноважень і прав, визначених законодавством. Також,  здійснювати обмін інформацією про суб′єктів господарювання, які використовують найману працю та вживати спільних заходів з метою попередження травмування працівників при виконанні робочих завдань і створення умов безпечності харчових продуктів суб′єктів господарювання.

Начальник ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук наголосив, що нелегальне працевлаштування тягне за собою чимало порушень у торгівлі, безпечності продукції, дотриманні санітарних норм. Тільки спільними діями, системно, крок за кроком можна досягти поставленої мети: дотримання вимог нормативно-правових актів суб′єктами господарювання та забезпечення належного рівня захисту здоров′я людей.