gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Харківській області тривають заходи стосовно організації охорони праці та безпечного проведення робіт підвищеної небезпеки.

23 січня 2019

Головне управління Держпраці у Харківській області продовжує проводити превентивні заходи стосовно організації охорони праці та безпечного проведення робіт підвищеної небезпеки. Фахівцями відділу гірничого нагляду була проведена робоча зустріч з посадовими особами та фахівцями ТОВ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «СТАРК», яка здійснює видобуток кварцових, формувальних пісків на території Вишнівського родовища Шевченківського району Харківської області.

Під час зустрічі обговорювались питання організації гірничодобувних робіт та дотримання правил безпеки при розробці родовищ корисних копалин відкритим способом. Фахівці відділу гірничого нагляду звернули також увагу на зміни в деяких нормативно-правових актах, зокрема розглянули «Вимоги щодо безпеки та захисту здоров’я працівників видобувних підприємств з підземним і відкритим способами видобування»,  та «Правила охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів», що набрали чинності у 2018 році.