gov.ua Державні сайти України
Пошук

Перший заступник начальника управління Держпраці у Миколаївській області запросила вихованців навчальних закладів Миколаївщини до участі у конкурсі малюнку

15 січня 2019

 У ранковому ефірі телеканалу «Миколаїв» обговорювалися умови здобуття перемоги у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»-2019. Гостем студії була Яна Скуратовська, перший заступник начальника управління Держпраці у Миколаївській області.

Спілкуючись з ведучою передачі Оленою Клепою, Яна Олександрівна розповіла, що конкурс проходить 8 рік поспіль. Головною метою заходу є формування свідомої позиції молоді та дорослого населення до додержання вимог охорони праці. Свої творчі роботи, виконані у рівних техніках та жанрах художнього мистецтва, можуть надавати діти віком від 6 до 18 років.

Під час ефіру було розкрито етапи проведення Конкурсу та нелегке завдання визначення переможців серед великої кількості гідних уваги робіт. Окремо привернули  увагу на роботи фіналістів  Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» з Миколаївщини 2017, 2018 років.

Наприкінці ефіру Яна Скуратовська запросила молодь до активної участі у конкурсі та творчого підходу у розкритті його  мети. Телеглядачам також було повідомлено, що не лише переможці отримують цінні подарунки. Журю регіонального туру Конкурсу  нагороджує призами глядацьких симпатій авторів найбільш оригінальних робіт, які дійсно привертають увагу до наявних проблем у сфері охорони праці, висвітлюють причини настання нещасних випадків.