gov.ua Державні сайти України
Пошук

Харківщина: За 2 роки обсяги виробництва «Електроважмашу» зросли в 1,5 раза, а зарплати – на 70%

20 грудня 2018

«Електроважмаш» – це один з флагманів машинобудування країни.Єдиний завод, який виробляє комплексно обладнання для залізничного та міського електротранспорту. На цьому заводі були дуже важкі часи. Але за 2 останні роки підприємство збільшило обсяги виробництва в 1,5 раза, а зарплату – на 70%, має повний пакет замовлень на 2019 рік», – повідомила Юлія Світлична.

Голова Харківської обласної державної адміністрації відвідала підприємство, зустрілась з колективом, провела нараду з керівництвом і особистий прийом громадян.

В зустрічі прийняв участь начальник Головного управління Держпраці у Харківській області Володимир Рожанський, який вислухав робітників стосовно стану охорони праці на підприємстві.

«Ми приділяємо комплексну увагу розвитку промисловості. Підприємства мають з нашого боку не тільки підтримку, але й контроль – для того, щоб кожне підприємство збільшувало соціальні гарантії та зарплати», – сказала голова ХОДА.

Зі своїми питаннями до керівника області звернулося 12 осіб. Працівники «Електроважмашу» озвучували прохання, що стосуються стану доріг, комунального господарства, питання з соціальної сфери і сфери охорони здоров’я.