gov.ua Державні сайти України
Пошук

В рамках відзначення Всеукраїнського тижня права в ГУ Держпраці у Луганській області відбувся день відкритих дверей

14 грудня 2018

12  грудня  2018 року в Головному управлінні Держпраці у Луганській області в рамках Всеукраїнського тижня права у 2018 році відбувся «День відкритих дверей» для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

Учасники заходу мали змогу відвідати кабінети структурних підрозділів Головного управління, подивитися як працює той чи інший відділ та поспілкуватися з їх співробітниками.

Особливо цікавим для дітей була зустріч з керівництвом Головного управління. Начальник Головного управління та перший заступник начальника розповіли дітям про роботу установи, а маленькі слухачі мали змогу задати керівникам цікаві питання.

Після екскурсії по кабінетах, учасники Дня відкритих дверей направились у конференц-зал, де для них була підготовлена просвітницько-розважальна програма, в ході якої вони переглянули: слайд шоу малюнків на тему: «Права  і обов’язки дітей», мультфільм  на тему: «Охорона праці», презентацію на тему: «Головне управління Держпраці у Луганській області» та соціальний ролик  з питань  охорони праці.

Після цього школярі мали змогу ознайомилися із засобами індивідуального захисту працівників місцевих підприємств: спецодягом, взуттям, касками, саморятівниками  та знаками безпеки.

Наприкінці заходу за участь у Дні відкритих дверей, присвяченому Всеукраїнському тижню права у 2018 р., дітей було нагороджено грамотами  та вручено їм подарунки.