gov.ua Державні сайти України
Пошук

У програмі «Новий день» телеканалу «Миколаїв» обговорювалися заходи направлені на зменшення використання незадекларованої праці на території Миколаївської області.

30 жовтня 2018

26 жовтня 2018 у прямому ефірі програми «Новий день» телеканалу «Миколаїв» обговорювалися  заходи направлені на зменшення використання незадекларованої праці на території  Миколаївської області.

Гостями студії були  перший заступник начальника управління Держпраці у Миколаївській області Яна Скуратовська та начальник головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олена  Сичугова.

Під час ефіру ведучій Олені Клепі та телеглядачам телеканалу «Миколаїв» було  роз’яснено мету, заради якої Уряд  прийняв розпорядження від 5 жовтня 2018 року, яким доручив проведення  Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України спільних комплексних заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення.

Мешканці Миколаївщини дізналися про напрямки та результати  роботи, що здійснюється в рамках виконання вищезазначеного розпорядження, а також отримали корисну інформацію про електронний сервіс Пенсійного фонду України, завдяки якому працівник маже дізнатися про свій робочий стаж, а також перевірити пенсійні нарахування.