gov.ua Державні сайти України
Пошук

Безпечні умови праці в осінньо – зимовий період пояснили в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області

16 жовтня 2015

115 жовтня за участі фахівців Управління Держпраці у Кіровоградській області відбулася нарада з питань додержання вимог законодавства Про охорону праці на комунальному підприємстві «Петрівське».

Фахівці  Управління навели   дані щодо нещасних випадків, вказали на їх причини та шляхи запобігання. Також наголосили на дотриманні   вимог нормативно – правових актів з питань   охорони праці під час виконання робіт в електроустановках, на організаційні та технічні заходи, якими досягається безпека робіт в електроустановках, про допуск відряджених працівників до робіт в електроустановках.

Спеціалісти Управління Держпраці у Кіровоградській області зупинились і на питанні підготовки підприємства до роботи в  осінньо – зимовий   періоди 2015 – 2016 років, акцентувавши увагу на завершенні необхідних ремонтних робіт та роботи з обслуговування водо- і тепломереж, опалювальних та освітлювальних систем . Рекомендували керівництву підприємства систематично здійснювати заходи щодо дотримання правил і вимог   нормативно – правових актів з питань   охорони праці. Провести позачергові інструктажі з питань   охорони праці.