gov.ua Державні сайти України
Пошук

Фахівці Волинського управління Держпраці взяли участь у Всеукраїнському семінарі підприємств АПК

16 жовтня 2015

волинь15 жовтня спеціалісти Управління Держпраці у Волинській області взяли участь у Всеукраїнському семінарі з питань розвитку і ведення галузі м’ясного скотарства, який відбувся на базі агроформувань області.

Під час семінару учасники мали можливість ознайомитися з роботою та принципами ведення галузі м’ясного скотарства, оглянути місця випасу худоби та більш детально вивчити принципи діяльності таких сільськогосподарських підприємств, як СТзОВ «Зоря», ТзОВ «В.Прометей», ФГ «Перлина Турії» та ТзОВ «Ратнівський аграрій».

У семінарі брали участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, директори департаментів агропромислового розвитку, керівники обласних сільськогосподарських служб, начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій та керівники сільськогосподарських підприємств з різних областей України.

Під час заходу фахівці управління акцентували увагу присутніх на питаннях дотримання вимог безпеки під час виконання сільськогосподарських робіт, на зростанні рівня виробничого травматизму. За 9 місяців 2015 року на підприємствах соціально-культурної сфери та АПК області смертельні травми отримали 7 працівників.

Також особливу увагу звернуто на порядок розслідування нещасних випадків на виробництві, відшкодування шкоди працівникам у разі ушкодження їхнього здоров’я, застосування працівниками засобів індивідуального захисту.