gov.ua Державні сайти України
Пошук

Відбулася зустріч з експертами МОП

13 жовтня 2015

фото 5Сьогодні, 13 жовтня, у Міністерстві соціальної політики відбулася зустріч керівництва та фахівців Держпраці із представниками місії Міжнародної організації праці (МОП) щодо співпраці та розбудови потенціалу і можливостей служби.

На зустрічі також були присутні: старший радник Бюро МОП Марія Луз-Вега, експерт МОП Жоакім Пінтадо Нунеш , Консультатн МОП Валентина Бегіні, Національний координатор МОП в Україні Сергій Савчук, заступник Міністра соціальної політики Валерій Ярошенко та керівники фахових управлінь.

“Я переконаний, що для Держпраці співпраця з МОП є надважливою вцілому та зокрема у питаннях підвищення кваліфікації працівників, використання європейського досвіду, запровадження локальних програм щодо легальнофото 1го працевлаштування та стосовно актуальних питань сьогодення” – зазначив Голова Держпраці Роман Чернега.

Експерти Міжнародної організації праці зазначили, що МОП переймається покращенням діяльності Держпраці. Це входить у рамки розвитку програми про “гідну працю”. Важливо визначити головні напрямки роботи, обмінятися необхідною інформацією. Для України – це можливість показати рух на шляху євроінтеграції в окнтексті ратифікації Конвенції МОП.

Наступна робоча зустріч запланована на 14 жовтня, де відбудеться визначення та оцінка основних потреб у роботі Держпраці з подальшою розробкою проектного документу.