gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Кіровоградщині надали консультації працівникам КЗ «Кіровоградська обласна психіатрична лікарня»

13 жовтня 2015

лікарняФахівці Управління Держпраці у Кіровоградській області провели семінар для працівників КЗ «Кіровоградська обласна психіатрична лікарня» щодо попередження та безпеки при виконанні робіт підвищеної небезпеки.

Учасники наради під час семінару обговорили питання виконання робіт під час експлуатації об’єктів з підвищеною небезпекою.

Спеціалісти Упраліня надали роз’яснення щодо вимог експлуатації посудин, що працюють під тиском, охорони праці під час роботи з електроінструментами та пристроями, які стосуються медичного закладу. Охарактеризували стан виробничого травматизму та вказали на основні профілактичні заходи, які будуть слугувати попередженню виробничого травматизму.

Звернули увагу учасників заходу на дотримання трудової та виробничої дисципліни, правил безпеки, охорони праці та виробничої санітарії у лікувальному закладі. Завідувачам відділень та керівникам структурних підрозділів документацію з охорони праці вести у відповідності із нормами і вимогами чинного законодавства з охорони праці.