gov.ua Державні сайти України
Пошук

В Управлінні Держпраці у Тернопільській області обговорили питання охорони праці у металургійній галузі

09 жовтня 2015

dfee28f914_93938За участю фахівців Управління Держпраці у Тернопільській області у Тернопільській філії ТзОВ «Метінвест – СМЦ» Західна Україна» відбулася консультативна нарада з керівниками виробничих підрозділів, провідними спеціалістами підприємства.

   Під час наради проаналізували стан виробничого травматизму у металургійній галузі, конкретні порушення нормативних актів з охорони праці та промислової безпеки.

Також у ході заходу відбувся обмін досвідом роботи щодо поліпшення стану охорони праці на підприємстві, проведення атестації робочих місць, проходження медичного огляду, суттєвого поліпшення стану санітарно-гігієнічних умов працівників.

На підприємстві планується проведення навчань з охорони праці та промислової безпеки безпосередньо на виробничих дільницях, робочих місцях, моделювання конкретних ситуацій, в яких правильно повинні діяти працівники, щоб унеможливити виробничий травматизм.

За підсумками консультативної наради прийнято рішення про неухильне виконання превентивних заходів, спрямованих на подальше покращення стану охорони праці та промислової безпеки на підприємстві.

                                                        

Довідка

Метінвест – найбільший в Україні і один з найбільших в СНД виробників залізорудної сировини та сталі. Компанія входить в десятку найбільших виробників ЗРС та товстолистового прокату, за підсумками 2013 року займає 25-е місце в ряду найбільших металургійних компаній світу за версією Всесвітньої асоціації виробників сталі (World Steel Association).