gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Волині роз’яснили основні вимоги законодавства про працю

08 жовтня 2015

IMG_3565Фахівці Управління Держпраці у Волинській області провели нараду на базі ДП «Волиньторф» щодо підведення підсумків виконання планів розвитку гірничих робіт за 2015 рік.

Під час наради спеціалісти Управління надали роз’яснення законодавства про працю та дотримання основних вимог нормативно-правових документів з питань охорони праці. Також було обговорено рівень травматизму в області і основні причини виникнення нещасних випадків на виробництві. Роз’яснили умови отримання дозволів на роботи підвищеної небезпеки та порядок реєстрації об’єктів котлонагляду та технологічного транспорту.

На завершення наради посадові особи Управління наголосили на відповідальності у разі порушення законодавства про працю, про експертизу умов праці, про охорону праці та інших нормативно-правових актів.

 Довідка

Державне підприємство «Волиньторф» 25 років є найбільшим виробником екологічно чистого виду палива – брикетів торф’яних в Україні. Об’єм виробництва до 100000 тонн у рік.

Продукція підприємства використовується для опалення житлових будинків, адміністративних будівель, шкіл, лікарень, санаторіїв, теплиць. Зола, що залишається при спалюванні може використовуватись як органічне добриво.

Ринок збуту торфобрикетів постійно розширюється за рахунок експорту в Польщу, Угорщину, Словаччину, Німеччину, Фінляндію, Чехію, як альтернатива природньому газу.