gov.ua Державні сайти України
Пошук

Фахівцями Управлінням Держпраці у Хмельницькій області на ТОВ «Епіцентр К» розглянуто виробничі ризики під час виконання робіт

08 жовтня 2015

епыцентрУправлінням Держпраці у Хмельницькій області проведено інформаційно-консультативний семінар для представників товариства з обмеженою відповідальністю «Епіцентр К» стосовно поліпшення умов праці та профілактики виробничого травматизму на підприємстві.

 Під час заходу обговорили питання дотримання вимог безпеки під час виконання робіт та експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки. Поставлено акцент на пунктах Правил охорони праці під час проведення робіт на висоті, Правил охорони праці під час роботи з інструментами та пристроями, Правил будови і безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском, які безпосередньо стосуються суб’єкта господарювання.

 У ході заходу наголошено на основних проблемних питаннях з охорони праці та виробничих ризиках. Особливу увагу звернуто на порядок розслідування нещасних випадків на виробництві, відшкодування шкоди працівникам у разі ушкодження їхнього здоров’я, застосування працівниками засобів індивідуального захисту та використання справного інструменту.

 Фахівці Управління надали роз’яснення стосовно атестації обслуговувального персоналу, оформлення нарядів-допусків, процедури продовження дії дозволу на виконання та експлуатацію об’єктів, машин та механізмів підвищеної небезпеки. Окремо звернули увагу на вимоги охорони праці в роздрібній та оптовій торгівлі.