gov.ua Державні сайти України
Пошук

В Управлінні Держпраці у Миколаївській області роз’яснили трудові умови та гарантії ії

07 жовтня 2015

Жовтнева ЦРБФахівцями Управління Держпраці у Миколаївській області проведено консультативні та роз’яснювальні наради працівникам Жовтневої Центральної районної лікарні щодо дотримання вимог законодавства з охорони праці.

Під час нарад обговорювались питання навчання працівників та посадових осіб з питань охорони праці в структурних підрозділах, оформлення трудових відносин та наголошено на недопущення виплати заробітної плати нижче встановленого законодавством рівня.

Наголошувалось на зменшені або усунені шкідливих та небезпечних виробничих чинників, які негативно впливають на стан здоров’я працівників.

Роз’яснили вимоги організації проведення профілактичних медичних оглядів та атестації робочих місць.

 Спеціалісти Управління наголосили на необхідності використання засобів індивідуального захисту на робочому місці (використання засобів індивідуального захисту в умовах дії виробничого шуму працівниками пральні, при роботі з кров’ю у лабораторіях та маніпуляційних   кабінетах, при роботі з інфікованим матеріалом працівниками патологоанатомічної служби).

 

Довідка

 

На сьогоднішній день в Жовтневій центральній районній лікарні працює 161 лікар, 301 медсестра. Структурні підрозділи: поліклініка, стаціонар, стоматологічна поліклініка, денний стаціонар – 45 ліжок. Стаціонарна допомога в ЦРЛ надається по 10 спеціальностям, амбулаторна – по 25 спеціальностям.