gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Херсонщині відбувся форум з нагоди Дня охорони праці

04 травня 2018

3 травня на Херсонщині відбувся обласний форум з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні, організований виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування, за участю представників роботодавців, профспілок, Головного управління Держпраці, що проводився на базі МКП «Виробниче управління водоканалізаційного господарства м. Херсон».

Форум розпочався з екскурсії на міські очисні споруди каналізації, які цілодобово очищують близько 47 000 м3 стоків. Учасники обласного форуму дізналися, як саме відбувається механічне та біологічне очищення стічних вод. Окрім цього, запрошені мали змогу відвідати полігон Херсонського водоканалу та побачити навчання з питань охорони праці, які постійно проводяться в міському комунальному підприємстві «Херсонський водоканал». Таким чином, показові навчання стали майданчиком для обміну досвідом фахівців з охорони праці.

Після екскурсій в актовій залі МКП «Херсонський водоканал» відбулося відкриття самого форуму. З вітальним словом до учасників форуму звернувся заступник начальника Головного управління Держпраці у Херсонській області Володимир Бондарчук. Він наголосив на важливості виховання в молодому поколінні культури праці та на необхідності дотримання вимог виробничої безпеки.

Про порядок організації роботи з охорони праці на об’єктах підвищеної небезпеки присутніх поінформував  начальник відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці Валерій Ігнатчик.

На завершення за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня охорони праці було відзначено кращих фахівців Херсонщини у сфері охорони праці.