gov.ua Державні сайти України
Пошук

Головне управління Держпраці у Харківській області: нагороджено переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

24 квітня 2018

20 квітня відбулося урочисте нагородження переможців першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у 2018 році.

Захід, який було організовано Головним управлінням Держпраці у Харківській області, відкрив начальник відомства Володимир Рожанський. У церемонії нагородження взяли участь Олександр Буланий, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області, Сергій Волков, заступник голови об’єднання профспілок Харківської області, Дмитро Нестеренко, заступник генерального директора АТ «Турбоатом», Тетяна Печура, заступник директора департаменту соціального захисту населення ХОДА, та Юрій Корсунов, заступник голови громадської організації «Спілка ветеранів АТО».

Діти отримали дипломи та подарунки, а навчальні заклади були нагороджені подяками за вагомий внесок у навчання і виховання юнацтва та активну участь у конкурсі.

Особливу увагу було привернуто до Єлизавети Семенової. Саме ця дівчина вже другий рік поспіль займає перше місце по Україні у віковій групи від 6 до 10 років. 27 квітня вона вирушає до міста Києва для урочистого нагородження Головою Державної служби України з питань праці та головним редактором журналу «Охорона праці».

Марія Лукінова вдруге стає переможцем у першому етапі конкурсу. В минулому році Марія посіла друге місце, а цьогоріч – перше місце серед дітей віком від 11 до 14 років.

Також у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проходив на території Акціонерного товариства «Турбоатом», активну участь взяли діти працівників підприємства, які були нагороджені подяками від Головного управління Держпраці у Харківській області та подарунками.

 

 

Переможці конкурсу:

Перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років:

І місце          –  Прилуцький Данііл, Харківський ліцей №107;

ІІ місце         – Семенова Єлизавета, Харківська ЗОШ №74;

ІІІ місце        – Лєбова Олександра, Харківська гімназія №65.

Друга група – автори робіт віком  від 11 до 14 років:                     

І місце          – Лукінова Марія, Первомайська ЗОШ №5;

ІІ місце         – Лавров Богдан, Ізюмська ЗОШ №10;

ІІІ місце        – Гайсін Борис, Ізюмська ЗОШ №4.

Третя група – автори робіт від 15 до 18 років: 

І місце          – Шерстюк Арсеній, Харківська гімназія №43;

ІІ місце         – Даниленко Міна, Куп’янський РЦПО;

ІІІ місце        – Світонь Давид, Ізюмська гімназія №1.