gov.ua Державні сайти України
Пошук

Управління Держпраці у Черкаській області розслідує груповий нещасний випадок з працівниками ДП «Маньківський райавтодор»

19 квітня 2018

Управління Держпраці у Черкаській області проводить розслідування групового нещасного випадку, що стався 17 квітня 2018 року з трьома працівниками ДП «Маньківський райавтодор» ДП «Черкаський облавтодор», які на проїжджій частині виконували роботи з ремонту дорожнього покриття.

Згідно з повідомленням, що надійшло до Управління, під час виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса на трьох працівників дорожньої служби скоїв наїзд водій вантажівки DAF. Після надання першої домедичної допомоги працівників було госпіталізовано до Маньківської центральної районної лікарні.

Обставини та причини нещасного випадку встановлюватиме комісія зі спеціального розслідування групового нещасного випадку.

Держпраці закликає роботодавців і працівників бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.