gov.ua Державні сайти України
Пошук

Кіровоградщина: більше 800 малюнків надійшло на регіональний етап конкурсу «Охорона праці очима дітей»

19 березня 2018

В Управлінні Держпраці у Кіровоградській області підбили підсумки відбіркового обласного туру конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

В обласному етапі взяли участь учні та вихованці близько 200 навчальних закладів та закладів культури області. Крім того, у деяких міськвиконкомах, райдержадміністраціях, територіальних громадах провели окремі відбіркові конкурси та надіслали роботи переможців до Управління.

Загалом учні та студенти надіслали більше 800 малюнків, в яких продемонстрували власне бачення та оригінальний підхід до створення художніх робіт на тему “Охорона та безпека праці”.

 

Члени журі на чолі із заступником начальника Управління Оксаною Харченко та у складі представників Управління Держпраці, структурних підрозділів облдержадміністрації, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування області, ДП «Кіровоградський ЕТЦ» відібрали 9 кращих робіт, які оцінено за художнім рівнем та змістом.

Роботи переможців надіслано на адресу організатора конкурсу – редакції журналу «Охорона праці» задля участі у Всеукраїнському етапі конкурсу.