gov.ua Державні сайти України
Пошук

Конкурс «Охорона праці очима дітей»: на Чернігівщині журі відзначило високий художній і технічний рівень виконання малюнків

14 березня 2018

У Чернігові відбулося урочисте нагородження переможців відбіркового регіонального туру VIІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Цього року у конкурсі взяли участь 327 робіт учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів Чернігова і області віком від 6 до 18 років.

За результатами роботи журі, до складу якого увійшли посадові особи Управління Держпраці у Чернігівській області, Чернігівського експертно-технічного центру Держпраці, навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, керівники й викладачі культурно-мистецьких закладів, було визначено дев’ятьох переможців у трьох вікових групах. Оцінюючи роботи конкурсантів, фахівці відзначили загальний високий художній рівень і технічне виконання малюнків, творчий підхід до вибору сюжетів робіт.

Переможці конкурсу були нагороджені подяками Управління Держпраці у Чернігівській області та цінними подарунками.

За словами організаторів відбіркового туру конкурсу, кількість робіт, що надсилаються до організаційного комітету, щороку збільшується, тому визначення переможців кожного разу є досить складним і потребує відповідальності, уваги й ретельності оцінювання.

Відповідно до Положення, творчі роботи переможців братимуть участь у фіналі VIІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проводитиметься у березні-квітні 2018 року у місті Києві.