gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: на обласний етап конкурсу «Охорона праці очима дітей» надійшло більше тисячі дитячих малюнків

14 березня 2018

В Управлінні Держпраці у Хмельницькій області відбулося засідання обласного журі першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». На журі було покладено нелегке завдання – серед 1122 дитячих малюнка обрати найкращі роботи у трьох вікових категоріях від 6 до 18 років.

Журі зазначило, що усі дитячі малюнки індивідуальні, з оригінальною інтерпретацією актуальних проблем у сфері охорони праці, культури безпечної праці у різних галузях промисловості, шляхів запобігання нещасним випадкам на виробництві. Вони вражають як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту.

 

Більше тисячі дітей – учнів, вихованців, слухачів загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, будинків творчості Хмельниччини активно долучилися до участі в конкурсі «Охорона праці очима дітей» і це вкрай важливо, оскільки головна мета заходу полягає не у визначенні кращих малюнків, а у формуванні культури безпеки праці майбутнього працівника, його відповідального ставлення до виконання покладених на нього завдань.

Малюнки дітей, які посіли перші місця у трьох вікових групах надіслані для участі у наступному етапі конкурсу до ДП «Редакція журналу «Охорона праці» (м. Київ) – організатора Всеукраїнського конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей».