gov.ua Державні сайти України
Пошук

Привітання з 20-річчям державного підприємства “Житомирський експертно-технічний центр”

25 вересня 2015

Шановні працівники державного підприємства Житомирський експертно-технічний центр

1314012404_den_nez 26 вересня виповнюється 20 років з початку діяльності підприємства, якому Ви присвячуєте себе та свої вміння. За весь цей період працівники установи докладали чимало зусиль для вдосконалення роботи, демонстрували ініціативність, наполегливість, обізнаність у справі, що допомагало розвитку та становленню організації.

Завдяки Вашій професійній діяльності здійснюється науково-технічна підтримка державного нагляду у сфері промислової безпеки та охорони праці, контроль за дотриманням безпечних умов праці, що є фундаментом для ефективного функціонування всієї системи Держпраці. Завдяки Вашій злагодженій роботі забезпечується постійне оновлення обладнання, впроваджуються у виробництво прогресивні технології, зміцнюються зв’язки з провідними вітчизняними та зарубіжними підприємствами.

Зараз, у цей нелегкий для економіки країни час Ви своєю щоденною працею поповнюєте державний бюджет України, забезпечуються робочі місця, а це добробут сімей та запорука успішної держави, зміцнення її позицій на економічному ринку. З розумінням і терплячістю переносите усі труднощі й негаразди, підтримуєте непохитність і сталість підприємства, забезпечуючи його безперервну діяльність.

Шановні колеги, бажаю Вам наснаги у роботі, взаємоповаги, довіри, задоволення від тієї справи, якій присвячуєте життя та сили.

 

З повагою

Голова Держпраці Роман Чернега