gov.ua Державні сайти України
Пошук

Для підприємств машинобудування Криворізького регіону проведено нараду щодо організації безпечного виконання робіт на підприємствах машинобудування

24 вересня 2015

 image009_2У Головному управлінні Держпраці у Дніпропетровській області відбулась семінар-нарада щодо організації безпечного виконання робіт на підприємствах машинобудування з представниками підприємств.

Під час наради обговорили питання постійного контролю за додержанням вимог нормативно-правових актів з охорони праці, виконання організаційних та технічних заходів при проведенні робіт на підприємствах, проаналізували стан підготовки посадових осіб та робітників структурних підрозділів щодо навчання з охорони праці.

Разом з тим керівникам підприємств рекомендовано посилити контроль за технічним станом верстатного обладнання, за утриманням та експлуатацією електрообладнання, безпечним виконанням робіт з електроінструментом, переносними світильниками, електричними машинами та електрозварювальним устаткуванням.

Наприкінці зустрічі обумовлено подальшу роботу Ради фахівців служб охорони праці підприємств машинобудівної галузі, підконтрольних Криворізькому гірничопромисловому управління Держпраці.